Hell gefärbt, reichhaltig und sirupartig im Geschmack, mit einem angenehmen, anhaltenden Abgang.
Die süß-sauren Fruchtgewürze von Giusti sind frisch, mild, reich an Geschmack und perfekt ausbalanciert mit der Säure von Weinessig und der Süße von frischem Fruchtsaft und Traubenmost.
Das süß-saure Himbeergewürz zeichnet sich durch einen süßen und anhaltenden Abgang aus; Es kann als Dressing oder in der Mixologie für Cocktails und Erfrischungsgetränke verwendet werden.
Energy kJ 863/ Kcal 203, Fat 0g of which saturates 0g, Carbohydrate 48,4g of which
sugars 43,9g, Protein 0g, Salt 0,03g.
*Reference intake of an average adult (8400 kJ / 2000 Kcal)
These nutritional values are in accordance with the Reg. EU n. 1169/2011.
Zutaten
Traubenmost, Weinessig und frischer Himbeersaft, Serviervorschläge
Perfekt zu Joghurt und Eis oder zu weichen, cremigen Desserts .
Hervorragend gemischt mit Frischkäse oder in einem Gourmet-Mischsalat ;
Wir empfehlen es auch zu Wild oder Oktopus für einen interessanten Geschmackskontrast;
Ideal als Zutat für Saucen oder Marinaden, im Obstsalat oder in Cocktails , Erfrischungsgetränken oder Heißgetränken.
Nutrition Facts Servings: 17, Serv. size: 1 Tbsp (15mL), Amount per
serving: Calories 30, Total Fat 0g (0% DV), Sat. Fat 0g (0% DV), Trans Fat 0g,
Sodium 20mg (1% DV), Total Carb. 7g (3% DV), Total Sugars 7g (Incl. 4g Added Sugars,
8% DV), Protein 0g. Not a significant source of cholesterol, dietary fiber, vitamin D,
calcium, iron and potassium.
Percent Daily Values (DV) are based on a 2,000 calorie diet.
These nutritional values are in accordance with the current FDA-US Regulation.
Bottle (GL 70): glass. Cap (C/PVC 90): plastic. Bottle capsule: no-recycling.
Check your recycling collection system.
GLUTEN-FREE
STATEMENT
The product here in object is gluten – free according to the Regulation (CE) N. 41/2009
concerning the composition and labelling of foodstuffs suitable for people intolerant to
gluten. The raw material is by nature free from prolamins responsible for hypersensivity
against gluten. / Any cross contamination with cereals containing gluten (i.e. wheat, rye,
barley, oats, spelt, kamut or their hybridised strains) and products thereof is prohibited
in the production process.
AVERAGE NUTRITIONAL
VALUES PER 100 ML
E